equalizer.gif (240Ã?320)
      
 Loyal ,   Ýyilik ve kötülük kavramlarýný aklýndan çýkarma, baþkalarýnýn sözleri, eylemleri seni etkilemesin. Modern dünyanýn göz alýcý yapaylýklarý seni bozmasýn. Yalýn ve düz bir yaþam sür, zenginin sarayýna da, yoksulun kulübesine de gönül rahatlýðýyla, açýk alýnla gir. / Tagore ...    |         
Kullanýcý:    Parola:    Üye Ol   Þifremi Unuttum  
 
Radyo RainBow
DuyGularýnýzýN Tercümaný AþkýN Frekansý
 
 
 

Haftalýk burç yorumlarý (26 Aralýk 2022 - 1 Ocak 2023)


Gayet olumlu bir hafta. 

Aðzýmýzýn tadýnýn hiçbir zaman bozulmadýðý, her daim çok daha iyi günleri göreceðimiz bir yýl diliyorum sevgili okurlarým.

GÖKYÜZÜ GENEL DURUMU

Ay’ýn konumu:

26 Aralýk 2022 - 1 Ocak 2023 haftasýnda Ay, Kova burcunda ilerlemesine devam edecek ve hafta sonu pazar günü ise Boða burcunda olacak. Ay’ýn burcunuzdaki etkilerini Günlük Burç Yorumlarýndan takip edebilirsiniz.

Haftanýn gökyüzü olaylarý:

Ve geldik 2022’nin son haftasýna. Bu haftaya yeni bir yýla girmenin heyecanýyla baþlýyoruz ve gökyüzü de bunu destekler havada. Güzellik ve iletiþim tanrýlarýnýn, hayaller gezegeni Uranüs ile yapacaðý güzel etkileþim bizi bu havaya daha da kaptýracak gibi durmakta.

Hafta ortasýnda ise haylaz Merkür duraðan pozisyona geçecek ve 30 Aralýkta ise retro hareketine baþlayacak. Merkür’ün bu son dakika golü ile ilgili yazýmý ilgili baþlýk altýnda okuyabilirsiniz. Hafta sonuna doðru ise Merkür gerilemesini bir köþeye koyarsak, gökyüzü yine iyimser tavrýna devam edecek.

Genel olarak bakýldýðýnda olumlu bir haftadan geçeceðimizi söylememiz mümkün. Aðzýmýzýn tadýnýn hiçbir zaman bozulmadýðý, her daim çok daha iyi günleri göreceðimiz bir yýl diliyorum sevgili okurlarým.

KOÇ

Bu hafta þöyle bir sýrtýnýzý yaslayýp 2022’nin bilançosunu çýkarmak size iyi gelebilir. Özellikle ekonomik anlamda nasýl bir eylem içinde olacaðýnýzý bu hafta planlayabilirsiniz.

BOÐA

Bu hafta kendinizi biraz eylemden uzak hissedebilrisiniz. Kendinizi zorlamamaya bakýn, yeni yýl için güzel hayaller kurmaktan çekinmeyin. Dileyin ki olsun!

ÝKÝZLER

Yarým kalan yanlarýnýzý özellikle bu nedenle 2022de nelerden fragat ettiðinizi sorgulayabilirsiniz. 2023ün size getirecekleri konusunda daha talepkâr olun derim.

YENGEÇ

Bu hafta hayatýnýzý organize edebilmek için güzel düþünme zamanlarý yakalamanýz olasý. Bu haftayý dostlarýnýzla hoþ sohbet geçirebilirsiniz. Olumlu olun.

ASLAN

Bu hafta daha kararlý olarak iþlere giriþebilirsiniz ama biraz da kendinize zaman ayýrabileceðiniz günlerde olacaksanýz. Gelecek hayallerinizi, gerçek planlara dönüþtürebilirsiniz

BAÞAK

Bu haftanýn temasý sizin için "plan program yapmak" gibi durmakta. Olabildiðince çevrenizdeki insanlara zaman ayýrmaya bakýn ve tabii 2023 için yüreðinizi daha olumlu iþletin.

TERAZÝ

Bu hafta programýnýzýn bir anda dolduðuna þahit olabilirsiniz. Kýsa yollar ve planlar da cabasý. 2023 için çok daha olumlu geliþmeleri kendinize çekebilmek için þimdiden pozitif olun. 

AKREP

Bu hafta saðlýðýnýza biraz daha dikkat edin, çünkü ciddi bir koþturma içine girebilirsiniz. 2022den elinizde kalanlarý ve 2023ten istediklerinizi daha net bir biçimde görebilirsiniz.   

YAY

Çalýþma hayatýnýzla ilgili yýlýn bu son haftasýnda enteresan laflar kulaðýnýza gelebilir. Bunlara çok takýlmamanýzý tavsiye ederim. 2023 için neye ihtiyacýnýz varsa bu hafta yürekten isteyin.   

OÐLAK

Bu hafta aþk iliþkileri konusunda kendinizi yenileyebilirsiniz. 2022 bu anlamda beklentilerinizi karþýlamadýysa kendinizi 2023e çok daha iyi hazýrlamaya bakýn.   

KOVA

Arkadaþlýk ve yakýn akraba iliþkilerinizde bu yýl kendinizi nasýl hissettiðinizi sorgulayabilir, nelere ihtiyaç duyduðunuzu belirleyebilirsiniz. 2023 için daha çok para dileyin.

BALIK

Bu hafta kendinizi biraz nostalji rüzgarýna kaptýrmanýz olasý. Bu noktada geçmiþten çok geleceði düþünüp 2023 için harika planlar, hayaller kurabilirsiniz.

 

 
 

Radyo Rainbow                                                                               Radyo Düzenleme ve Sorumlu Loyal                                                                       DJ Ýstek Paneli Giriþi